Νο 34 ΜΑΪΟΣ 2013
- Meat Days 2013. Ο κλάδος του κρέατοςέχει το δικό του σημείο συνάντησης. Η 2η διοργάνωση στις 19,20 & 21 Οκτώβριου
- Συνέντευξη : «Η κατάσταση της ελληνικής κτηνοτροφίας είναι εξαιρετικά κρίσιμη» Παναγιώτης Πεβερέτος Πρόεδρος του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Ελλάδος (Σ.Ε.Κ.)
- To 4o Meat Place Tour στην Αθήνα. Επόμενοι προορισμοί τα Ιωάννινα, η Κοζάνη και η Λάρισα.
- Άρθρο του Καθηγητή κ. Ανδρέα Γεωργούδη , Προς μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή ποιοτικών ζωικών προϊόντων.
- Άρθρο του κ. Ευάγγελου Ιωαννίδη Η Εφοδιαστική αλυσίδα των τροφίμων.
- Άρθρο του καθηγητή κ. Ιωάννη Αμβροσιάδη , Η Νομοθεσία για το κρέας και τα προϊόντα του και οι δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του κλάδου.
- ΕΦΕΤ και ΣΠΑΚΒΕ. Ανάπτυξη οδηγών ορθής παραγωγικής πρακτικής στον τομέα του κρέατος
- Ιστορία. Η πλατεία των κρεοπωλείων στην Καλαμάτα .Πώς πήρε το όνομά της;
- Αξιοπρόσεκτα. Victor Churchill, ένα κρεοπωλείο «διαμάντι»
- Παρουσίαση Αλλαντοποιίας Καρδίτσας «Τσιανάβας»
- Συνδικαλιστικά. Σύνδεσμος Κρεοπωλών Πειραιά «Ο Αγ. Γεώργιος»: “Όχι” στη λαθροσφαγή και πώληση αμνοεριφίων μέσω Internet. Επίσης: Τι συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των «Ταξιαρχών»
- Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες