Η BIZERBA στην IFFA 2013

Το 2013 είναι η χρονιά της IFFA. Η παγκόσμια έκθεση για την βιομηχανία του Κρέατος, που διεξάγεται κάθε τρία χρόνια, φέτος πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 9 Μάιου στην Φραγκφούρτη. Για την BIZERBA που είναι ο στρατηγικός συνεργάτης κάθε επαγγελματία του κρέατος για πολλές γενιές, η IFFA κατέχει εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που συμμετέχει διεθνώς. Είναι πάντα η πιο καλή ευκαιρία να συναντήσει πελάτες και συνεργάτες από όλο τον κόσμο.

Σχετικά με τη συμμετοχή της η εταιρεία μας αναφέρει: «Ήμασταν εκεί για να παρουσιάσουμε όλη την γκάμα των προϊόντων και των λύσεων μας σε εξοπλισμό, λογισμικό και υπηρεσίες, με μοναδική ανταπόκριση από όλους του επισκέπτες. Στην επόμενη IFFA το 2016, η BIZERBA θα γιορτάσει τα 150 χρόνια της και μόλις τρία χρόνια πριν από αυτό το ορόσημο, παρουσίασε τις πιο καινοτόμες προτάσεις της, αντάξιες μια ιστορίας με προϊόντα που άλλαξαν τον κόσμο της ζύγισης. Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Andreas W. Kraut “Οι καινοτομίες του χθες είναι οι βασικές λειτουργίες σήμερα”. Με αυτή τη φιλοσοφία η BIZERBA παρουσίασε, μεταξύ άλλων λύσεων, τη ναυαρχίδα στις βιομηχανικές ετικετέζες, τη νέα GLM-Ι evo.

Με προώθηση που φτάνει τα 200 πακέτα το λεπτό, ανεβάζει το επίπεδο της απόδοσης και εξασφαλίζει το μέγιστο σε ασφάλεια, χάρη στο νέο ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου BVS που διαθέτει. Επιπλέον στη γκάμα των βιομηχανικών λύσεων προστέθηκαν νέοι ελεγκτές βάρους (Checkweighers) για λειτουργία σε δύσκολο περιβάλλον με αυξημένη υγρασία και νερό, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ώστε να καθαρίζονται εύκολα, ενώ οι λύσεις λογισμικού χρησιμοποιούν τον QR Code.

Στον τομέα των Multimedia Scale παρουσιάστηκε για πρώτη φορά παγκοσμίως η νέα Κ-Class (KH II), η οποία επαναβεβαίωσε την κυρίαρχη θέση της εταιρίας στην ανάπτυξη πρωτοπόρων ζυγιστικών συστημάτων. Αυτά τα PC-based Scales συστήματα συνδυάζουν ιδανικά τον καλαίσθητο και εργονομικό σχεδιασμό, με το μέγιστη λειτουργικότητα και προβολή πλήθους προωθητικών ενεργειών, φέρνοντας την νέα ψηφιακή εποχή στο σύγχρονο κρεοπωλείο και όχι μόνο. To νέο εξελιγμένο λογισμικό RetailPowerScale, θέτει τα πρότυπα στο νέο κόσμο της ζύγισης, ενώ “παντρεύει” τις παλαιότερες με τις νεώτερες σειρές multimedia scales της BIZERBA.

Τέλος τα πρωτοπόρα συστήματα επεξεργασίας τροφίμων για τα καταστήματα λιανικής που παρουσίασε η BIZERBA, σχεδιάστηκαν με προσήλωση στην άριστη λειτουργία και επεξεργασία του τροφίμου, την ύψιστη υγιεινή που εξασφαλίζει η τεχνολογία Ceraclean© και την ασφαλή χρήση. Η αμφίδρομη επικοινωνία τους με την σειρά ζυγιστικών συστημάτων K-Class (K-Flex), αλλάζει εντελώς τον τρόπο που ο πελάτης ψωνίζει και που το κατάστημα τον εξυπηρετεί. Η φιλοσοφία της λειτουργίας με την μέγιστη απόδοση και την ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση (Green IT), με σεβασμό στο περιβάλλον και τους ενεργειακούς πόρους, χαρακτηρίζει όλη την γκάμα των προϊόντων της εταιρίας. Η BIZERBA στην IFFA 2013, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι βλέπει στο μέλλον και ότι είναι ένα βήμα μπροστά».

You might also like