Οι προβληματισμοί των επαγγελματιών για την πορεία του κλάδου εκφράστηκαν στη 2η ημερίδα της Πάτρας

Οι επαγγελματίες της Πάτρας ενημερώθηκαν την Κυριακή 3 Απριλίου για όλα τα νέα δεδομένα που αφορούν στον κλάδο των κρεοπωλείων και της μαζικής εστίασης μέσω της 2ης ημερίδας του MEAT PLACE TOUR, που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο της Αχαΐας.

Το κεντρικό θέμα της ημερίδας ήταν η Ελληνική αγορά κρέατος και οι νέες τάσεις που παρουσιάζονται στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση και κατανάλωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό MEAT PLACE σε συνεργασία με το Σύλλογο Κρεοπωλών Πατρών «Οι Ταξιάρχες».

Στην έναρξη της ημερίδας χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Διονύσης Ανδρεόπουλος και ο Προϊστάμενος Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας του ΕΦΕΤ κ. Πέτρος Σωτηρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρών στην ημερίδα ήταν και ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ναυπακτίας & Δωρίδας κ. Ταξιάρχης Σούζας.

Οι συμμετέχοντες ήταν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κρέατος, όπως σε κρεοπωλεία, εργαστήρια, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, βιοτεχνίες, βιομηχανίες κ.α. και προέρχονταν τόσο από την πόλη της Πάτρας όσο και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.

Θεματολογία

Επιγραμματικά τα θέματα που αναπτύχθηκαν και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων ήταν μεταξύ άλλων η έρευνα για το κρέας και τα κρεοπωλεία που διεξήγαγε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview για λογαριασμό του περιοδικού MEAT PLACE, τα κρίσιμα νομοθετικά ζητήματα που απασχολούν τα κρεοπωλεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, η νέα επιχειρηματική ιδέα MEAT & GRILL και ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι όροι αδειοδότησής της, παρουσιάσεις νέων τεχνολογιών για τον εξοπλισμό των κρεοπωλείων, εργαστηρίων και επιχειρήσεων μαζικής εστίασης. Οι παρουσιάσεις αυτές έγιναν από τις εταιρείες – υποστηρικτές του MEAT PLACE TOUR και κατά τη διάρκειά τους προβλήθηκαν οι νέες προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρήσεων.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων έγινε μια μεγάλη ανοικτή συζήτηση μεταξύ ομιλητών και ακροατών, οι οποίοι έθεσαν τις απορίες τους για διάφορα θέματα που αφορούν τον κλάδο του κρέατος.

Τα στελέχη της o.mind creatives και του περιοδικού MEAT PLACE ευχαριστούν τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, το Σύλλογο Κρεοπωλών Πάτρας για την υποστήριξή του καθώς και τους ομιλητές για τις ενδιαφέρουσες και διαφωτιστικές για τον κλάδο εισηγήσεις τους. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της 2ης ενημερωτικής ημερίδας, τις εταιρείες BIZERBA, Singular Logic, Multivac, BizTEC, Kasalias, Rational, Domestica και Αφοί Ανδρουτσόπουλοι για την υποστήριξή τους αλλά και τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τους.

Ο επόμενος σταθμός του MEAT PLACE TOUR είναι η Ξάνθη και η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Απριλίου στο Hotel Z Palace στις 10.00 π.μ.

 

Συνεχής ενημέρωση για το 2ο MEAT PLACE TOUR 2016 στο www.meatplace.gr

 

 

 

You might also like