Η Θεσσαλονίκη, ο 8ος προορισμός του 2ου MEAT PLACE TOUR – Πρόσκληση & Πρόγραμμα

Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 54 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου η 8η ημερίδα του MEAT PLACE TOUR (ώρα προσέλευσης 5:00 μ.μ.).

Το κεντρικό θέμα της ημερίδας είναι η Ελληνική αγορά κρέατος και οι νέες τάσεις που τη διέπουν στους τομείς της  παραγωγής, επεξεργασίας, προώθησης και κατανάλωσης και θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης και της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

 

Επιγραμματικά θα παρουσιαστούν τα εξής θέματα:

  • Έρευνα αγοράς του περιοδικού MEAT PLACE σε συνεργασία με την εταιρεία Interview με θέμα: «Τι κρέας προτιμούν οι Έλληνες, από πού συνηθίζουν να το αγοράζουν και τι ζητούν από τον κρεοπώλη τους»; (Στοιχεία 2016).
  • Οι νομοθεσίες αδειοδότησης που διέπουν τα κρεοπωλεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.
  • Οι ισχύουσες διατάξεις για  “ζεστή γωνιά”, σήμανση προϊόντων, υγειονομικούς και αγορανομικούς ελέγχους.
  • Οι απαιτήσεις για τη δημιουργία επιχείρησης MEAT & GRILL (κρεοπωλείο – ζεστή γωνιά – λιανική πώληση).
  • Παρουσίαση νέων τεχνολογιών για τον εξοπλισμό κρεοπωλείων & εργαστηρίων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για φοιτητές και σπουδαστές του συγκεκριμένου αντικειμένου. Μετά το πέρας της ημερίδας δίδονται στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Απευθύνεται σε

  1. Κρεοπωλεία & Μαζική εστίαση
  2. Παραγωγούς & Εργαστήρια
  3. Φάρμες εκτροφής & Κτηνοτρόφους
  4. Χονδρεμπόριο
  5. Τοπικούς παράγοντες

Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα ή για να συμμετέχετε ως χορηγός σε αυτή επικοινωνήστε στο τηλ.: 210 9010040 ή αποστείλετε e mail στο [email protected]

Συνεχής ενημέρωση για τις ημερίδες στο www.meatplace.gr

Για να εκτυπώσετε την πρόσκληση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Για να δείτε το πρόγραμμα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 

 

You might also like