Τα προϊόντα της Ψυχογιός Πρόοδος Τεχνική παρέχουν εντυπωσιακές δυνατότητες στους επαγγελματίες

Η ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ πριν από 4 χρόνια ξεκίνησε το σχεδιασμό της mini βαρέλα μάλαξης VH1. Έπειτα από 1,5 χρόνο συνεχών δοκιμών και εξέλιξης, η εταιρεία ανέλαβε την εξ’ ολοκλήρου κατασκευή και διάθεση στην αγορά της πρώτης mini βαρέλας μάλαξης VH1, η οποία συνάντησε αμέσως την θετική ανταπόκριση των επαγγελματιών. Οι ισχυρές δυνατότητες και πολλαπλές χρήσεις της συγκεκριμένης μηχανής, το περιορισμένο μέγεθος της, σε συνδυασμό με τιμή εισόδου στην αγορά σε τιμή κόστους, την καθιστούν ιδανική και απαραίτητη λύση για τα σύγχρονα κρεοπωλεία και τις ανερχόμενες επιχειρήσεις εστίασης που επιθυμούν να ανταποκριθούν πρώτοι και με αποτελεσματικό τρόπο στη σύγχρονη απαίτηση των τελικών καταναλωτών για πιο μαλακό και τρυφερό κρέας.

Εντυπωσιακές δυνατότητες

Με τη mini βαρέλα επιτυγχάνεται πιο ζουμερό κρέας, με αυξημένη διατηρησιμότητα και διατροφική αξία του τελικού προϊόντος. Οι δυνατότητες που η mini βαρέλα μάλαξης VH1 προσφέρει στον επαγγελματία είναι εντυπωσιακές. Ενδεικτικά με την VH1 ζυμώνονται και μαρινάρονται γύρος, σουβλάκια, κιμάδες, μπιφτέκια, κεμπάπ, μπέργκερ, κοτόπουλα, λουκάνικα, μπριζόλες και παναρισμένα φιλέτα.

Η δυναμική παρουσία και απήχηση της mini βαρέλας μάλαξης VH1 οδήγησε την εταιρεία στον σχεδιασμό και κατασκευή της mini βαρέλας μάλαξης VH2, η οποία προσφέρει επιπλέον αξιόλογα προγράμματα, ως φυσική εξέλιξη της VH1. Η συγκεκριμένη βαρέλα σχεδιάστηκε ώστε να εξυπηρετήσει τις σύγχρονες ανάγκες της αλλαντοποιίας, αλλά και τους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τοπικές και παραδοσιακές συνταγές ως ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Επιπλέον, ένα ακόμα πλεονέκτημα των mini βαρελών μάλαξης VH1 και VH2 είναι ότι προσφέρουν στα κρεοπωλεία και στις επιχειρήσεις εστίασης την τεχνολογία της βιομηχανίας, επωφελούμενοι ενός προϊόντος  υψηλούς υπεραξίας. Ακόμα, καλύπτονται με εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα χρόνο. Οι διαστάσεις των βαρελών είναι 75cm πλάτος, 110cm μήκος, 60cm ύψος και 87 κιλά βάρος κατασκευής.

Αυτόματες σουβλακομηχανές

Επίσης, η εταιρεία αριθμεί ήδη 15 χρόνια σχεδίασης και κατασκευής πλήρως αυτοματοποιημένων σουβλακομηχανών. Η τελευταία καινοτομία είναι ότι όλες οι σουβλακομηχανές της εταιρείας εφοδιάζονται με σύστημα πλύσης για ολοκληρωμένο και σίγουρο πλύσιμο της μηχανής, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί και σε υπάρχουσες σουβλακομηχανές αέρα.

Οι αυτόματες σουβλακομηχανές της εταιρείας λειτουργούν με αέρα για ελάχιστες φθορές/επίπεδα θορύβου και μειωμένo κόστος απόκτησης, συντήρησης και λειτουργίας (0.3KW κατανάλωση). Διαθέτουν αυτόματη περιστροφή φορμών και αυτόματη προστασία χειριστή με φωτοκουρτίνες, για αυξημένη παραγωγή με ελάχιστη συμμετοχή χειριστή και αυτολιπαινόμενα κουζινέτα αξόνων που δεν χρειάζονται συντήρηση.

Ακόμα, η ποιότητα και η ακρίβεια των επιμέρους εξαρτημάτων των μηχανημάτων, επιτρέπει ολοκληρωμένες επισκευές στον χώρο των πελατών τους, καθώς κατανοούν απόλυτα την ανάγκη ελαχιστοποίησης της παύσης παραγωγής τους.

Η ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ, δίπλα στον πολίτη, τον προμηθευτή, το προσωπικό και τον πελάτη, κυρίως μετά την πώληση, δίνει τον καλύτερο εαυτό της ώστε να εξελίσσεται και να πρωτοπορεί διαρκώς.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της εταιρείας ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ: https://www.vpsi.gr

Στη φωτό: Μίνι βαρέλα μάλαξης VH1 + VH2

You might also like