Γνωρίστε και γευτείτε τα παραδοσιακά, κρητικά προϊόντα «Κρουσαλίδικο» στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS

Οι παραγωγοί των παραδοσιακών, κρητικών προϊόντων Κρουσαλίδικο θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 όλα τα κρεατοσκευάσματα που έχουν δημιουργήσει με αγνά και αυθεντικά υλικά που παράγει η Κρήτη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Hall 2 από τις 14.00 έως τις 15.00.

Η σειρά προϊόντων Κρουσαλίδικο, που δημιουργήθηκε το 2015, προέκυψε από τη συνέργεια της επταμελούς ομάδας κρεοπωλών από το Ηράκλειο της Κρήτης, την οποία αποτελούν οι κ.κ. Ε. Ντουράκης, Ι. Καλλέργης, Μ. Αυγουστάκης, Ε. Κουρουπάκης, Χ. Γεμιστός,  Δ. Βασάλος, Ν. Φορτετσανάκης.

Τα παραδοσιακά προϊόντα Κρουσαλίδικο έχουν ως βάση κυρίως το χοιρινό κρέας και είναι τα εξής: Απάκι Κρήτης, Ξυδάτο Λουκάνικο Κρήτης, Λουκάνικο με γραβιέρα και μέλι, Λουκάνικο με ελαιόλαδο και ρίγανη και το Χωριάτικο. Στην παρασκευή τους χρησιμοποιούνται μόνο αυθεντικά κρητικά προϊόντα, όπως η γραβιέρα Κρήτης, το θυμαρίσιο μέλι και το ελαιόλαδο.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, θα πρέπει εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλ. 6944658834 (κ. Λευτέρης Ντουράκης) καθώς η συμμετοχή θα είναι με περιορισμένες θέσεις και μόνο με προσκλήσεις.

Κατά την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα παραδοσιακά, κρητικά προϊόντα Κρουσαλίδικο με τη μαγειρική επιμέλεια του γνωστού σεφ κ. Βησσαρίωνα Παρθένη.

You might also like