ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: Νέα εμφάνιση και λογότυπο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοπή της πίτας των μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο The Golden Age of Athens την Κυριακή 13/3.

Γιορτάζοντας παράλληλα και τα 30 χρόνια λειτουργίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, ο πρόεδρος και το ΔΣ παρουσίασαν τη νέα εμφάνιση των μελών της Λέσχης, ξεκινώντας από το νέο λογότυπο αυτής, την νέα μορφή της επίσημης μπλούζας, αλλά και του μεταλλίου που χαρακτηρίζει τα μέλη.

Το νέο λογότυπο, εμπνευσμένο από την Ελλάδα, με ενσωματωμένους συμβολισμούς και την ελληνική σημαία στο επίκεντρο, τα χρώματα που επιλέχθηκαν για την νέα μπλούζα, αλλά και η λεπτομέρειες του νέου μεταλλίου, σε συνδυασμό με την elegant προσέγγιση που ορίζει η νέα τάξη πραγμάτων τοποθετεί την εμφάνιση των μελών ανάμεσα στις πιο κομψές και μοντέρνες εμφανίσεις, αναδεικνύοντας κι έτσι την Ελλάδα στο διεθνές στερέωμα.

Τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος για ακόμα μία φορά πρωτοπορούν, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις των καιρών που εκτός από πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, απαιτούν και μία minimal αισθητική από τα πιάτα, έως και την προσωπική εμφάνιση.

You might also like