ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΚΑΡΚΑΜΠΟΥΝΑΣ: Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα

Το κρεοπωλείο «Κρεαταγορά Καρκαμπούνας» βρίσκεται στην Άρτα (Αγ. Κωνσταντίνου 19) και υποδέχεται πλέον τους πελάτες του στο νέο του κατάστημα.

Εκεί, στις 7/10 πραγματοποιήθηκε ένα εντυπωσιακό event στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου κρεοπωλείου, που έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει το νέο κατάστημα, καθώς και τις μεγαλύτερες δυνατότητες που το χαρακτηρίζουν. Γευστικές δοκιμές, παραδοσιακές γεύσεις, ευφάνταστα παρασκευάσματα, live παρασκευές, ήταν κάποια μόνο από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τα εγκαίνια. Με τους κυρίους Απόστολο και Παύλο Καρκαμπούνα να δεσμεύονται για την συνεχή ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση του κρεοπωλείου τους.

Aπό Αριστερά: Παύλος και Απόστολος Καραμπούνας

Με πολυετή εμπειρία που ξεκινά από τον κ. Απόστολο Καρκαμπούνα και τα 52 του χρόνια στο επάγγελμα -εκ των οποίων τα τελευταία 35 με δικό του κρεοπωλείο- και συνεχίζει με τον κ. Παύλο Καρκαμπούνα (2ης Γενιάς Κρεοπώλης), ο οποίος έκτος από τη διεύθυνση του νέου κρεοπωλείου, παρουσιάζει στο καταναλωτικό κοινό της Άρτας νέες δημιουργίες, μέσα από το άριστο πάντρεμα της παράδοσης και των σύγχρονων τάσεων στην δημιουργία παρασκευασμάτων. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο κρεοπωλείο στην Άρτα που φτιάχνει τέτοια παρασκευάσματα.

Aπό αριστερά: Αθανάσιος Στεργίδης, Παύλος Καρκαμπούνας, Νίκος Λασκαρέλλης

Ο κ. Παύλος Καρκαμπούνας ως μέλος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών και συντονιστής της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών, με συμμετοχές σε σεμινάρια, εκθέσεις και διαγωνισμούς, παρουσιάζει πλέον στις βιτρίνες του πληθώρα παρασκευασμάτων, δημιουργικών και παραδοσιακών, καθώς και premium κοπές, συνδυασμένα πάντα, με την άριστη εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον του νέου του κρεοπωλείου.

Στο event των εγκαινίων το παρών έδωσε η Λέσχη Ελλήνων Κρεοτεχνών μέσω του Γραμματέα της Νίκου Λασκαρέλλη και του ταμία της Αθανάσιου Στεργίδη, οι οποίοι και συμμετείχαν στις παρουσιάσεις. Για το λόγο αυτό και ο κύριος Παύλος Καρκαμπούνας τους ευχαρίστησε ιδιαιτέρως κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, δίνοντας έμφαση στην έμπρακτη στήριξη της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών και για τα οφέλη που συνολικά προσφέρει σ’ όλα τα μέλη της, υποσχόμενη ότι… «Τα καλύτερα έρχονται»!

 

 

You might also like