Bovillage: γιορτάζει 5 χρόνια από τη δημιουργία των Ambassadors

Η ομάδα των Ambassadors απαρτίζεται από 10 καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου

Τους συνεργάτες και πελάτες της αναμένεται να υποδεχτεί η μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας Bovillage, στην κλαδική έκθεση Food Expo που θα διεξαχθεί από 9 έως 11 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

 

Υπό την αιγίδα της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Ζώντων Ζώων και Κρέατος Interbev και των εταιρειών-μελών του Ομίλου Ευρωπαϊκού Βόειου Κρέατος CVBE, η Bovillage θα βρίσκεται στο Hall 2, περίπτερο D22-E21 με καθημερινά shows κοπής και αξιοποίησης αλλά και γευστικές δοκιμές.

Bovillage Ambassadors

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους Ambassadors, η ομάδα αναμένεται να δώσει για άλλη μια χρονιά δυναμικό «παρών» και τον καλύτερό της εαυτό, ιδιαίτερα φέτος που συμπληρώνονται 5 χρόνια από τη δημιουργία της.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των Ambassadors απαρτίζεται από 10 καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και δημιουργήθηκε για τα 10 χρόνια της Bovillage το 2019. Έκτοτε, η ομάδα έχει πλαισιώσει την καμπάνια και τις δράσεις εκπαίδευσης, ενημέρωσης και προώθησης της Bovillage, πραγματοποιώντας σεμινάρια, εκπαιδευτικά events, shows κοπής και αξιοποίησης κρέατος αλλά και μία έντονη παρουσία στα ΜΚΔ της μάρκας όπου πλέον μπορεί κανείς να βρει πολλά εκπαιδευτικά βίντεο.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη της προς τους Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου, η μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας αναμένεται να συνεχίσει και τη φετινή χρονιά μία πλούσια σε δράσεις εκστρατεία, το πρόγραμμα της οποίας θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο της έκθεσης.

Η Bovillage στην Food Expo 2023

You might also like