MEAT / DAIRY / FROZEN EXPO 2024: «Δημιουργώντας & Λειτουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο»

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024

Εκδήλωση του περιοδικού Grill Magazine στο πλαίσιο της MEAT/ DAIRY/ FROZEN EXPO 2024.

Μετά τη διοργάνωση του 2022, το κλαδικό περιοδικό για τη μαζική εστίαση Grill Magazine  διοργανώνει και πάλι, αυτή τη φορά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024, στις 12.00 το μεσημέρι και στο πλαίσιο της MEAT/ DAIRY/ FROZEN EXPO 2024, στο Metropolitan Expo (Σπάτα), την εκδήλωση με τίτλο  «Δημιουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο».

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ψητοπωλείων αλλά και σε επαγγελματίες της ευρύτερης αγοράς οι οποίοι σκοπεύουν να επενδύσουν και να εξελίσσουν τα καταστήματά τους ή απλώς επιθυμούν να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις, τις λύσεις και τις εφαρμογές που αφορούν τον κλάδο της επαγγελματικής εστίασης.

Διακεκριμένοι εκπρόσωποι διαφορετικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων που συνδέονται με τη δημιουργία ενός σύγχρονου ψητοπωλείου θα παρουσιάσουν  σύντομες αλλά περιεκτικές εισηγήσεις για θέματα που αφορούν τη μαζική εστίαση.

 

You might also like