Κυκλοφόρησε το #01 τεύχος του MEAT PLACE

Η αγορά κρέατος έχει και πάλι στα χέρια της το περιοδικό της! Το όνομά του: MEAT PLACE Με επίκαιρη ύλη που αγκαλιάζει όλους τους συντελεστές της αγοράς κρέατος, το MEAT PLACE από το Μάιο και κάθε μήνα θα βρίσκεται στα χέρια των επαγγελματιών. Στο πρώτο τεύχος που κυκλοφόρησε στις 21/5 με 72 σελίδες διαβάστε:

  • Συνέντευξη με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων (UECBV), Laurent Spanghero. Ο κ. Spanghero λίγες μέρες πριν βρεθεί στο εξαιρετικά ενδιαφέρον συνέδριο της UECBV που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, δίνει μια αισιόδοξη νότα δηλώνοντας: "Οι Έλληνες έμποροι θα αντιμετωπίσουν με επιτυχία την κρίση"
  • Αφιέρωμα με τίτλο: Πληγές και γιατροσόφια στην ελληνική αγορά κρέατος. Η χαμηλή ανταγωνιστικότητα σε συνδυασμό με την τρέχουσα οικονομική κρίση έχει εντείνει τους τελευταίους μήνες τα προβλήματα στον κλάδο
  • Με αισιοδοξία στο 29ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών που φέτος πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη
  • Ελπίδα ανάσας για την αγορά οι ευκαιρίες που δίνουν στους επαγγελματίες οι χρηματοδοτήσεις με Leader και ΕΣΠΑ.
  • Το ιστορικό της αδειοδότησης των εκτός Αγοράς χονδρεμπόρων της Θεσσαλονίκης

Επίσης, διεθνείς και επίκαιρες ειδήσεις για τον κλάδο, προτάσεις για υπηρεσίες και προϊόντα, σελίδες για το επαγγελματικό αυτοκίνητο, συνταγές, σχόλια.

Από αυτό το μήνα και κάθε μήνα η ενημέρωση στον κλάδο του κρέατος, αποκτά νέα διεύθυνση και αναβαθμισμένη παρουσία!

You might also like