Ικανοποίηση από τη διήμερη εκδήλωση της ΕΕΒΨ στο Βόλο

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η διήμερη επιμορφωτική και ψυχαγωγική εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους, στο Βόλο και το Πήλιο στις 4 και 5 Ιουνίου. Σε αυτήν συγκεντρώθηκαν επαγγελματίες του κλάδου της ψύξης, για να ακούσουν και να ανταλλάξουν απόψεις στο σοβαρότερο θέμα που κρίνει σήμερα τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων: την αποτελεσματικότητα.

Όλοι οι ομιλητές παρουσίασαν μεθοδολογίες γύρω από τεχνικά και οικονομικά θέματα, με στόχο να δείξουν πως μπορεί κανείς να κάνει περισσότερα με λιγότερους πόρους. Όλες οι ομιλίες ήταν απλές και ουσιαστικές, ενώ το ακροατήριο απαρτίστηκε από μια μεγάλη ποικιλία εκπροσώπων επιχειρήσεων τροφίμων, ψυκτικών εγκαταστάσεων, μεταφορών και κατασκευαστών. Η Ένωση ακολούθησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πολιτική της σύσφιγξης των σχέσεων μεταξύ συναδέλφων – προμηθευτών – πελατών, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε το βράδυ (τσιπουράδικο) και τη 2η μέρα (πεζοπορία και γεύμα στο Πήλιο).

Όλοι οι σύνεδροι έμειναν ικανοποιημένοι, ενώ η Διοίκηση της Ένωσης αποφάσισε να εντείνει της προσπάθειές της για διοργάνωση πρωτοποριακών εκδηλώσεων, που θα προάγουν την ψύξη με κάθε τρόπο.

You might also like