Έργο της ALFA COOL HELLAS για το Δημοτικό Σφαγείο Αράχωβας

Η ALFA COOL HELLAS Α.Β.Ε.Ε. την Τετάρτη 16/06/2010 έθεσε σε λειτουργία και αφού δοκίμασε και ρύθμισε τις Η/Μ εγκαταστάσεις παρέδωσε στους εκπροσώπους της Κ/Ξ Α. ΑΝΔΡΕΟΥ – Δ. ΖΑΓΚΑΣ τους νέους Ψυκτικούς θαλάμους του Δημοτικού Σφαγείου Αράχοβας.

Η ALFA COOL HELLAS Α.Β.Ε.Ε. εξειδικεύεται στην κατασκευή Ψυκτικών Θαλάμων υψηλών προδιαγραφών. Διαμορφώνει και ψύχει χώρους σφαγείων, επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, πουλερικών, αλλαντικών, κλπ. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001, κατασκευάζει Ψυκτικούς Θαλάμους σε όλη την Ελλάδα και εγγυάται την άριστη προσαρμογή της κατασκευής στα δεδομένα του διατιθέμενου χώρου, όλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές HACCP. Στις κατασκευές χρησιμοποιούνται υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας των διεθνών κανονισμών. Συνεργάζεται με τους πιο μεγάλους και έμπειρους οίκους του εξωτερικού, που της παρέχουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας εξασφαλίζοντας έτσι τη δυναμική παρουσία της σε ανερχόμενη πορεία, που τη φέρνει στην κορυφή του ανταγωνισμού.

Η συνεχής επαφή με τον πελάτη, δίνει το αίσθημα σιγουριάς, παρέχοντας πλήρη κάλυψη σε όλες τις μορφές που απαιτεί η κατασκευή, τόσο στο στάδιο υλοποίησής της, όσο και στο στάδιο λειτουργίας της. Η εγκατάσταση, η δοκιμή, οι ρυθμίσεις και η λειτουργία, γίνεται από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, ενημερωμένο στις σύγχρονες τεχνολογίες και τις εφαρμογές αυτών. Οι τελικές ρυθμίσεις λειτουργίας των εγκαταστάσεων επιτελούνται αυστηρά από διακριβωμένα όργανα. Η δυναμική παρουσία της συνεχίζεται και μετά την ολοκλήρωση των τεχνικών έργων παρέχοντας Service σε 24ωρη βάση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα 24ωρης παρακολούθησης με ηλεκτρονικό σύστημα on line.

Ο μεγάλος ιδιόκτητος στόλος των αυτοκινήτων της, εξασφαλίζει άμεση και υπεύθυνη παρουσία του Τεχνικού Τμήματος για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος σ` όλη την Ελλάδα. Πρόσφατα το τμήμα service διευρύνθηκε περιλαμβάνοντας την Κύπρο (Λάρνακα και Παραλίμνι) και τις περιοχές της Κρήτης και της Σαντορίνης.

Η ALFA COOL HELLAS Α.Β.Ε.Ε. έχει την έδρα της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 67 και το εργοστάσιό της βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 117 στο Μενίδι. Διαθέτει κατάστημα στην οδό Μπουμπουλίνας 2 στην Ιωνία Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας στο 64 χλμ. στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.

www.alfacoolhellas.gr

You might also like