Ο Βασ. Ντεληφιλιππίδης, νέος πρόεδρος των κρεοπωλών της Αθήνας

Νέο πρόεδρο εξέλεξε χθες το σωματείο των κρεοπωλών της Αθήνας, μία εβδομάδα μετά τον πρόωρο θάνατο του Γιώργου Λαμπρόπουλου, του ανθρώπου που κατά γενική ομολογία προώθησε αποφασιστικά και δυναμικά τα ζητήματα του κλάδου. Στο τιμόνι του σωματείου θα είναι στο εξής ο Βασίλης Ντεληφιλιππίδης, που από τη θέση του προέδρου θα έχει να χειριστεί μερικά πολύ κρίσιμα ζητήματα.

Ο κ. Ντεληφιλιππίδης, μετά τα χρόνια που έχει θητεύσει στο Διοικητικό Συμβούλιο των κρεοπωλών της Αθήνας έχει αποκτήσει και τη γνώση και την εμπειρία που απαιτείται, αλλά είναι σίγουρο ότι στο έργο του θα έχει τη συνδρομή όλων των μελών του Συμβουλίου. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, «τα προβλήματα που τρέχουν είναι πολύ σοβαρά , πρέπει να τρέξουμε κι εμείς για να τα λύσουμε. Σε αυτο τον αγώνα δεν υπάρχουν ομαδοποιήσεις και ξεχωριστές στρατηγικές, όλοι θα βάλουμε το λιθαράκι μας για το καλό του κλάδου».

Μετά την ανασύνθεση, το Δ.Σ. της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», έχει ως εξής:

Πρόεδρος ο Β. Ντεληφιλιππίδης

Αντιπρόεδρος ο Γ. Αλεξίου

Γενικός Γραμματέας ο Γ. Γαλάνης

Ταμίας ο Στ. Σαμoλαδάς

Έφορος ο Γ. Σκαρπαθάκης

Μέλη του Συμβουλίου οι κ.κ. Σκαμάκης, Πετίδης, Κάππος, και φυσικά ο Πέτρος Δημητρίου, που είναι και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των κρεοπωλών (ΠΟΚΚ).

You might also like