Κυκλοφορεί το τεύχος #03 του Meat Place

Σημαντικός κρίκος στην ευαίσθητη αλυσίδα του κρέατος είναι τα αυτοκίνητα-ψυγεία. Διαβάστε στο 3ο τεύχος του Meat Place όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο επαγγελματίας για να κάνει τη σωστή επιλογή.

Ακόμη, ποιο όραμα και ποιο σχέδιο έχει για την Κρεαταγορά και τον κλάδο των εμπόρων κρέατος, ο νέος πρόεδρος της Ενωσης Εμπόρων Κρέατος Αθηνών, Δ. Δελήτσικας.

Επίσης, τα προβλήματα και οι προοπτικές που ανοίγει η οικονομική κρίση, και όπως πάντα επίκαιρα και ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή σκηνή της αγοράς κρέατος.

Ζητήστε πληροφορίες στο τηλ. 210.9010040.

You might also like