Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος του MEAT PLACE

Μια διαφορετική προσέγγιση της σχέσης κτηνοτροφίας και κλίματος επιχειρεί το περιοδικό Meat Place στο τεύχος που κυκλοφορεί. Στο κεντρικό του θέμα με τίτλο Μύθοι και αλήθειες για την παραγωγή κρέατος και την κλιματική αλλαγή, φιλοξενεί απόψεις επιστημόνων και επιχειρήματα ειδικών που δίνουν άλλη διάσταση στη συζήτηση, που έχει εξελιχθεί σε «πόλεμο χαμηλής έντασης» εναντίον του κλάδου της παραγωγής κρέατος.

Στο ίδιο τεύχος φιλοξενούνται ακόμα:

  • Συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΕΛΟΓΑΚ Ανδρέα Γεωργούδη, ο οποίος οριοθετεί το ρόλο του οργανισμού στην ανάπτυξη της κτηνοτροφίας και εκθέτει τα δικά του επιχειρήματα γιατί πρέπει να παραμείνει αυτόνομος ο ΕΛΟΓΑΚ.
  • Συνέντευξη με τον πρόεδρο των κρεοπωλών της Αθήνας Βασίλη Ντεληφιλιππίδη που αναλύει το «δόγμα» του κλάδου: Ποιοτικό κρέας από σωστό επαγγελματία.
  • Αποστολή στο Λίγηρα, την περιοχή, από όπου προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος των γαλλικών εισαγωγών βοείου κρέατος στη χώρα μας.

Επίσης, όπως κάθε μήνα το Meat Place παρακολουθεί την ευρωπαϊκή και διεθνή επικαιρότητα και καταγράφει την πτώση στην ευρωπαϊκή παραγωγή χοιρινού, τις ανοδικές πιέσεις στις τιμές των ζωοτροφών, αλλά και πλήθος άλλων ειδήσεων που αφορούν το κρέας.

Τέλος στο τεύχος αυτό του περιοδικού υπάρχει μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων των σούπερ μάρκετ που καταγράφουν τάσεις συγκέντρωσης, αλλά και όλες οι τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν την εμπορία κρέατος.

Το περιοδικό Meat Place, εκδίδεται από την εταιρεία o.mind creatives και κάθε μήνα ενημερώνει την αγορά του κρέατος. Για να το βρείτε καλέστε στο τηλ. 210 9010040.

You might also like