Το Bovillage στην Κρεαταγορά της Θεσσαλονίκης

To Σάββατο 2 Οκτωβρίου στους χώρους της Κεντρικής Κρεαταγοράς Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η επίσημη εκδήλωση παρουσίασης της μάρκας ποιοτικού γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος Bovillage για τους επαγγελματίες της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, αλλά και το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης. O χώρος της αγοράς είχε κυριολεκτικά μεταμορφωθεί με αψίδες από μπαλόνια και πανό, με το λευκό και το πράσινο να είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές ως τα κύρια χρώματα της μάρκας Bovillage. Παράλληλα είχαν στηθεί καρέκλες με τραπέζια αλλά και ένας μεγάλος μπουφές με κυρίαρχο φυσικά το κρέας, το οποίο ψηνόταν σε μπάρμπεκιου που είχε δημιουργηθεί ειδικά για την περίσταση έξω από την Αγορά.

Η ζωντανή μουσική συμπλήρωσε τη βραδιά που κύλησε όμορφα για τους 320 παρευρισκόμενους προσκεκλημένους του Bovillage. Δυναμικό «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι των γαλλικών εταιρειών μελών του CVBE συνοδευόμενοι από τους αντιπροσώπους τους, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης, ο πρόεδρος του ΕΛΟΓΑΚ Ανδ. Γεωργούδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας Γ. Τσέρνος, ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης Ν. Εμμανουηλίδης και ο αντιπρόεδρος Δ. Γκαρμπούνης.

You might also like