Νο 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010
- ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Βήμα-βήμα προς το καινούργιο σας κατάστημα. Ήρθε η ώρα να ανακαινίσετε το κατάστημά σας ή να μεταφερθείτε σε νέο. Πώς θα είναι, τι πρέπει να προσέξετε, πώς θα κινηθείτε; Το Meat Place μίλησε με τους ειδικούς και σας αποκαλύπτει τα συμπεράσματά του.
- Συνέντευξη με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΑ Χρήστο Βασιλόπουλο: "Φιλοδοξούμε να κάνουμε ελκυστικό τον ΟΚΑΑ".
- Η ΠΟΚΚ πάει… Βρυξέλλες. Η Ομοσπονδία συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Κρέατος και στη συνέλευση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Κρεοπωλών.
- Το κρέας στην Ελληνική διατροφή. Άρθρο του Νίκου Κατσαρού, επιστημονικού συνεργάτη του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.
- Μέχρι 40% μείωση ενοικίων. Ανακατατάξεις στην αγορά ακινήτων, τεράστια διαθεσιμότητα καταστημάτων.
- InterMeat η… γερμανική. Σημαντικά συμπεράσματα για τους επισκέπτες της έκθεσης που γίνεται κάθε δυο χρόνια στο Ντίσελντορφ.
- Το σημείο-κλειδί στη γαλλική παραγωγή. Οι συνεταιρισμοί προέκυψαν από ανάγκη, και φαίνεται ότι στη Γαλλία τα πήγαν καλά.
- Στασιμότητα στο διεθνές εμπόριο κρέατος. Προβλέψεις και εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού τροφίμων και γεωργίας του ΟΗΕ.
- Η κτηνοτροφία είναι τρόπος ζωής. Μια συνέντευξη με τον κτηνοτρόφο Στέλιο Βογιατζή, πρόεδρο της ΕΝΑ Θεσσαλονίκης.