Νο 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010

  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Βήμα-βήμα προς το καινούργιο σας κατάστημα. Ήρθε η ώρα να ανακαινίσετε το κατάστημά σας ή να μεταφερθείτε σε νέο. Πώς θα είναι, τι πρέπει να προσέξετε, πώς θα κινηθείτε; Το Meat Place μίλησε με τους ειδικούς και σας αποκαλύπτει τα συμπεράσματά του.
  • Συνέντευξη με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΑ Χρήστο Βασιλόπουλο: "Φιλοδοξούμε να κάνουμε ελκυστικό τον ΟΚΑΑ".
  • Η ΠΟΚΚ πάει… Βρυξέλλες. Η Ομοσπονδία συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Κρέατος και στη συνέλευση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Κρεοπωλών.
  • Το κρέας στην Ελληνική διατροφή. Άρθρο του Νίκου Κατσαρού, επιστημονικού συνεργάτη του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.
  • Μέχρι 40% μείωση ενοικίων. Ανακατατάξεις στην αγορά ακινήτων, τεράστια διαθεσιμότητα καταστημάτων.
  • InterMeat η… γερμανική. Σημαντικά συμπεράσματα για τους επισκέπτες της έκθεσης που γίνεται κάθε δυο χρόνια στο Ντίσελντορφ.
  • Το σημείο-κλειδί στη γαλλική παραγωγή. Οι συνεταιρισμοί προέκυψαν από ανάγκη, και φαίνεται ότι στη Γαλλία τα πήγαν καλά.
  • Στασιμότητα στο διεθνές εμπόριο κρέατος. Προβλέψεις και εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού τροφίμων και γεωργίας του ΟΗΕ.
  • Η κτηνοτροφία είναι τρόπος ζωής. Μια συνέντευξη με τον κτηνοτρόφο Στέλιο Βογιατζή, πρόεδρο της ΕΝΑ Θεσσαλονίκης.

 

You might also like