Ημερίδα για την κτηνοτροφία στα Τρίκαλα

Με στόχο την ενημέρωση των κτηνοτρόφων για τις εξελίξεις στον κλάδο, την ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Η ανάπτυξη της κτηνοτροφίας, τα προβλήματα και οι προοπτικές της».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 10.00 π.μ. (Ξενοδοχείο Gallery Art, Περιφερειακή οδός Τρικάλων-Καρδίτσας) και μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι εξελίξεις για την ΚΑΠ μετά το 2013, το νέο θεσμικό πλαίσιο του ΕΛΓΑ, καθώς και τα προβλήματα και οι προοπτικές για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Θα έχει προηγηθεί την προηγούμενη μέρα η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΕΚ (Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 14.00 μ.μ. στον Πολυχώρο THESSALIS). Στη Γενική Συνέλευση αναμένεται μεγάλη συμμετοχή των αντιπροσώπων των κτηνοτροφικών οργανώσεων, από όλους τους κλάδους της ελληνικής κτηνοτροφίας και από όλη τη χώρα, γεγονός που θα συντελέσει στον ευρύτατο διάλογο για την αντιμετώπιση των χρόνιων και διαρκώς διογκούμενων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΚ, «θα παρθούν αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της κτηνοτροφίας στη χώρα και την αγωνιστική διεκδίκηση επίλυσης των αιτημάτων τους».

You might also like