Πανελλήνιο Συνέδριο Τροφίμων από την ΕΚΕ

Φέρνοντας στο προσκήνιο της επικαιρότητας τα τρόφιμα, ο Κλάδος Κτηνιάτρων Δημόσιας Υγείας της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας (ΕΚΕ) διοργανώνει το Νοέμβριο το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τροφίμων.

Το Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο ολοκαίνουριο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής στις 11, 12 και 13 Νοεμβρίου 2011, έρχεται να αναβαθμίσει το επιτυχημένο συμπόσιο του 2004 σε ένα σύγχρονο συνέδριο που θα αποτελέσει ένα μεγάλο επιστημονικό γεγονός στη χώρα μας. Η θεματική του κινείται γύρω από τη «Σύγχρονη Προσέγγιση στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων» και θα συμπεριλάβει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στην

• υγιεινή και ασφάλεια όλων των τροφίμων

• προστασία του περιβάλλοντος και

• προστασία της υγείας του καταναλωτή,

με έναν ακόμα πρόσθετο στόχο: την αναβάθμιση της ποιότητας και την προώθηση της ανταγωνιστικότητας των παραγόμενων ελληνικών προϊόντων.

Για την οργάνωση του Συνεδρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΕ όρισε Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής το Δρ Αθανάσιο Ε. Τυρπένου (τέως Τακτικό Ερευνητή στο ΕΘΙΑΓΕ) και Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής τον Καθηγητή Σπυρίδωνα Α. Γεωργάκη (Ομότιμο Καθηγητή της Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ), ενώ έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν όλοι οι επιστημονικοί φορείς της χώρας μας που εμπλέκονται στον τομέα των τροφίμων καθώς και επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι αναμένεται να παρουσιάσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΕΚΕ.

You might also like