Νο 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011
- ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Μπήκαν οι βάσεις της Διεπαγγελματικής στον κλάδο του κρέατος. Ενημερωτικό υλικό από την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του περιοδικού.
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον Ντέγιαν Λάμκοβιτς, διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΡΕΚΑ Α.Ε.: "Όποιος δεν κάνει αλλαγές, έχει ημερομηνία λήξης"
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον Δημήτρη Μητσόπουλο, επικεφαλής της φερώνυμης φάμας: "Καινοτομία, η μαγική λέξη για κάθε επιχείρηση"
- Οn-line σύνδεση των σφαγείων με τον ΕΛΟΓΑΚ.
- Ανησυχία για νέα επισιτιστική κρίση.
- Διοξίνες: Κενά στην ασφάλεια τροφίμων
- "Love Chicken" από τους Βρετανούς κτηνοτρόφους
- Η απογείωση των… πουλερικών
- Δοκιμάσαμε καθουρμά… και δεν κρατάμε μυστικά.