Νο 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011

  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Μπήκαν οι βάσεις της Διεπαγγελματικής στον κλάδο του κρέατος. Ενημερωτικό υλικό από την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του περιοδικού.
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον Ντέγιαν Λάμκοβιτς, διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΡΕΚΑ Α.Ε.: "Όποιος δεν κάνει αλλαγές, έχει ημερομηνία λήξης"
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον Δημήτρη Μητσόπουλο, επικεφαλής της φερώνυμης φάμας: "Καινοτομία, η μαγική λέξη για κάθε επιχείρηση"
  • Οn-line σύνδεση των σφαγείων με τον ΕΛΟΓΑΚ.
  • Ανησυχία για νέα επισιτιστική κρίση.
  • Διοξίνες: Κενά στην ασφάλεια τροφίμων
  • "Love Chicken" από τους Βρετανούς κτηνοτρόφους
  • Η απογείωση των… πουλερικών
  • Δοκιμάσαμε καθουρμά… και δεν κρατάμε μυστικά.
You might also like