Το Meat Place σε λίγες μέρες στα χέρια σας

Με ενδιαφέροντα θέματα θα κυκλοφορήσει και αυτό το μήνα το Meat Place. Το τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού, που θα το έχετε σε λίγες μέρες στα χέρια σας, έχει ως κεντρικό θέμα την πρώτη συνάντηση που έγινε μεταξύ των φορέων του κρέατος για τη δημιουργία Διεπαγγελματικής Οργάνωσης. Ενημερωτικό υλικό και τοποθετήσεις όλων των κρίκων της αλυσίδας κρέατος, επί ενός θέματος για το οποίο όλοι έχουν εκφραστεί θετικά.

Στο τεύχος Φεβρουαρίου θα βρείτε ακόμη μεταξύ άλλων:

– Δύο επίκαιρες συνεντεύξεις: η μία του διευθύνοντος συμβούλου της ΚΡΕΚΑ Α.Ε., Ντέγιαν Λάμκοβιτς, και η άλλη του Δημήτρη Μητσόπουλου, επικεφαλής της φερώνυμης Φάρμας.

– Όλα τα τελευταία νέα από την on line σύνδεση των ελληνικών σφαγείων με τον ΕΛΟΓΑΚ.

– Ένα άρθρο παρέμβαση για τις «τρύπες» στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφάλειας τροφίμων, με αφορμή όσα ανέδειξε η πρόσφατη κρίση των διοξινών.

– Την ιδέα που είχαν οι Βρετανοί κτηνοτρόφοι για να προωθήσουν το κρέας κοτόπουλου, αλλά και τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δείχνουν ότι μέχρι το 2030 το κρέας πουλερικών θα έχει ξεπεράσει το χοιρινό στις προτιμήσεις του παγκόσμιου καταναλωτή.

– Πληροφορίες για τον καβουρμά, ένα προϊόν που τα τελευταία χρόνια αναβιώνει από αρκετούς μικρούς παραγωγούς της Β. Ελλάδας και έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα… γραφής.

You might also like