Συζήτηση για την πορεία της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος

Συνάντηση – συζήτηση όλων των φορέων της παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας κρέατος και πουλερικών οργανώνεται την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011, στη Θεσσαλονίκη. Είναι η δεύτερη σχετική συνάντηση, μετά την αντίστοιχη που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Meat Place στις 26/1 στην Αθήνα, όπου υπήρξε θετική ανταπόκριση στην αναγκαιότητα ίδρυσης μιας τέτοιας Οργάνωσης στον κλάδο.

Στη συνάντηση αυτή έχουν κληθεί όλοι οι συλλογικοί φορείς που εκπροσωπούν τους εμπλεκόμενους με την αγορά κρέατος και πουλερικών να αναπτύξουν τις θέσεις τους, ενώ θα υπάρξει και παρουσίαση των νομικών προϋποθέσεων για την ίδρυση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι η συζήτηση αυτή γίνεται με την υποστήριξη του ΕΛΟΓΑΚ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO – N. Γερμανός, Αίθουσα Α΄, επ’ ευκαιρία της έκθεσης DETROP (Θεσσαλονίκη 11 -14/3). Η εκδήλωση ξεκινά στις 9.30 π.μ.

Το περιοδικό Meat Place θα υποδεχτεί τους αναγνώστες και συνεργάτες του στην έκθεση DETROP στο περίπτερο 13, stand 69.

You might also like