Κλαυθμώνος αντί στο Σύνταγμα οι Ελληνικές Γευστικές Διαδρομές

Έτσι, λοιπόν, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, αντί της Πλατείας Συντάγματος όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Μαΐου (ώρες 9:00π.μ. – 8:00μ.μ.) η εκδήλωση Ελληνικές Γευστικές Διαδρομές.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΕΣΤΙΑ και το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ, σε μια προσπάθεια να γνωρίσουν οι καταναλωτές τα ελληνικά προϊόντα και να ενισχυθεί η ελληνική επιχειρηματικότητα. Συμμετέχουν δεκάδες επιχειρήσεις με ελληνικά προϊόντα διατροφής (ελαιόλαδο, κρασί, γαλακτοκομικά, μαστίχα, κρόκος, αυγοτάραχο, λαχανικά, προϊόντα επεξεργασίας κρέατος, κ.λπ.) από όλη την Ελλάδα.

Οι επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό και στα ΜΜΕ τα προϊόντα τους. Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθεί σειρά επιμέρους εκδηλώσεων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, όπως η παρασκευή μιας τεράστιας ελληνικής σαλάτας από 100 περίπου σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων (Chef’s Club of Greece), η οποία στη συνέχεια θα διανεμηθεί στους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά και σε Ιδρύματα.

You might also like