Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε

Υποστήριξη στην καμπάνια του Κινήματος Πολιτών "Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε" αποφάσισαν αρκετά σούπερ μάρκετ. Η καμπάνια θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο, όπως ενημερώνει η ΓΣΕΒΕΕ.

Συγκεκριμένα τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, My Market, Βερόπουλος, Θανόπουλος, Γαλαξίας, Χαλκιαδάκης, αποδέχτηκαν την πρόταση του Κινήματος Πολιτών και αποφάσιαν εντός του Ιουνίου να εκτυπώσουν αφίσες, στις οποίες θα προβάλλεται το σύνθημα «ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά», τις οποίες και θα τοποθετήσουν στα καταστήματά τους σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμα θα τυπώσουν το σύνθημα και στις πλαστικές τους σακούλες που δίνουν στους πελάτες τους για να τοποθετούν τα είδη που αγοράζουν.

Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου η ΓΣΕΒΕΕ: "Οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία να σκεφθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί καθήκον όλων μας. Έτσι μετέχουμε και εμείς οι πολίτες ενεργά στη μάχη για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας μας, τη στήριξη των Αγροτών και Παραγωγών μας, του Τουρισμού μέσα στη χώρα μας. Έτσι στηρίζουμε την εθνική μας οικονομία".

Φυσικά στο χώρο των προϊόντων κρέατος η υιοθέτηση του συνθήματος "Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε", μάλλον θα άφηνε… νηστικούς τους καταναλωτές, αφού στα περισσότερα είδη κρέατος η εγχώρια παραγωγή δεν καλύπτει παρά ελάχστα την κατανάλωση.

You might also like