Ημέρες κρέατος 2012

Είναι συχνό το ερώτημα που μας τίθεται και το έχουμε θέσει και από αυτή την ιστοσελίδα: Τι είναι αυτό που λείπει από την αγορά του κρέατος;

Πολλές φορές έχουμε επιχειρηματολογήσει για την ανάγκη μιας συντονισμένης επικοινωνίας μεταξύ των διαφόρων παραγόντων της αγοράς, μεταξύ των επιμέρους επιχειρήσεων, μεταξύ των ειδικών και των επαγγελματιών του κλάδου. Μέσω και της ιστοσελίδας meatplace.gr κατ’ επανάληψη έχει γραφτεί κι έχει μεταδοθεί η διάθεση, αλλά και η αγωνία ο κλάδος να αποκτήσει ισχυρότερη φωνή και έκφραση.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να δώσουμε μια απάντηση στο ερώτημα που διατυπώνεται πιο πάνω –τι λείπει από τον κλάδο–, αυτή είναι αναπόφευκτα μία: Λείπει μια κορυφαία εκδήλωση, ένας χώρος συνάντησης όπου το κρέας και τα προϊόντα του θα βρίσκονται στο επίκεντρο.

Το Meat Days 2012 έρχεται να καλύψει αυτό ακριβώς το κενό. Να δώσει στον κλάδο τη δυνατότητα να προβάλει θετικά το προϊόν του, ενημερώνοντας τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους καταναλωτές. Οι Ημέρες Κρέατος φιλοδοξούν να αναδειχθούν στο κορυφαίο διεθνούς εμβέλειας γεγονός, όπου όλες οι εμπορικές και επιστημονικές πληροφορίες θα συγκεντρωθούν μαζί με τις τεχνολογικές και καινοτόμες λύσεις. Ένα πολυ-γεγονός, όπου οι άνθρωποι της αγοράς του κρέατος, των πουλερικών, των αλλαντικών και των σκευασμάτων θα συναντηθούν με τους ειδικούς όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Και ταυτόχρονα θα προβάλουν το προϊόν τους, πραγματοποιώντας πολύμορφες εκδηλώσεις προσανατολισμένες στο ευρύ κοινό των καταναλωτών. Η εταιρεία o.mind creatives. Το περιοδικό Meat Place και η ιστοσελίδα meatplace.gr είναι σε θέση να φέρουν σε πέρας με επιτυχία ένα τέτοιο γεγονός, γιατί διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία, ώστε να το αναγάγουν σε κεντρικό σημείο συνάντησης όλης της αγοράς, διοργανώνοντας μια γιορτή κρέατος με μεγάλη προστιθέμενη αξία για όλους τους συντελεστές της.

Η διαδρομή αυτής της έκδοσης και των στελεχών της εγγυάται τη διοργάνωση ενός διεθνούς γεγονότος, αντάξιου του ειδικού βάρους που κατέχει ο κλάδος του κρέατος στην ελληνική οικονομία.

Στις επόμενες μέρες, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για το Meat Days 2012, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με όλους τους φορείς του κλάδου.

Οι επόμενοι μήνες θα δώσουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται, ή ασχολούνται με τον κλάδο και θα χαρούμε να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι η αγορά του κρέατος θα αγκαλιάσει αυτήν την πρωτοβουλία και θα τη θεωρήσει ως το κέντρο αναφοράς της.

You might also like