Η Creta Farms στην αγορά τυριού

Τη μετεξέλιξη της Creta Farms από εταιρεία αλλαντικών σε εταιρεία τροφίμων, σηματοδοτεί το νέο της προϊόν, η Εν Ελλάδι Μεσογειακή. Στο προϊόν αυτό η εταιρεία συνδυάζει δύο αγαπημένα υλικά των Ελλήνων, το γάλα και το ελαιόλαδο.

«Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένα μοναδικό προϊόν σε γεύση και διατροφική αξία, ανατρέποντας τα, μέχρι σήμερα, δεδομένα στα αντίστοιχα προϊόντα της κατηγορίας του», τονίζει η εταιρεία στη σχετική ανακοίνωσή της.

Όπως δηλώνει η Creta Farms με τον τρόπο αυτό εισέρχεται σε μια αγορά που έχει μέγεθος ισοδύναμο με αυτό της αγοράς των αλλαντικών και σχεδόν καθημερινή συχνότητα κατανάλωσης.

Η Εν Ελλάδι Μεσογειακή είναι αποτέλεσμα κοινού εγχειρήματος της Creta Farms με τη ΜΕΒΓΑΛ. Είναι βασισμένη στη συνταγή Εν Ελλάδι, όπου το 50% των ζωικών λιπαρών έχει αντικατασταθεί με ελαιόλαδο, καλύπτοντας την ανάγκη όσων αναζητούν εκλεκτή ποιότητα, πλούσια γεύση και ισορροπημένη διατροφή με καλά λιπαρά.

Η Εν Ελλάδι Μεσογειακή παράγεται με 11% ελαιόλαδο και ελληνικό ημιάπαχο αιγοπρόβειο γάλα, σε αναλογία 90% πρόβειο και 10% γίδινο ακολουθώντας διαδικασία παραγωγής ανάλογη της παραδοσιακής.

You might also like