Εξαιρούνται οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις από το ειδικό τέλος στα ακίνητα

Γλιτώνουν τελικά οι κτηνο-πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις από το ειδικό τέλος στα ακίνητα, όπως διατυπώθηκε ρητώς στη Βουλή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη.

Μετά την αντιπαράθεση που σημειώθηκε στο κοινοβούλιο με αφορμή την τροπολογία για την επιβολή του τέλους στα ακίνητα και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις κ. Σαχινίδης δήλωσε πως οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις εξαιρούνται από το ειδικό τέλος.

Μάλιστα, στις λεκτικές διαμάχες με τον βουλευτή Εμμ. Κεφαλλογιάννη, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε: «Διαπιστώνω λοιπόν ότι ο συνάδελφός μου είναι πολύ καχύποπτος ή ήθελε να με ακούσει να διατυπώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι όντως εξαιρούνται. Αυτή τη διαβεβαίωση παρέχω στο Σώμα».

Ικανοποιημένος φαίνεται από την εξέλιξη αυτή ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας, ο οποίος, όπως διαβάζουμε στο paseges.gr, δήλωσε: «Η παρέμβαση του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας και του βουλευτή Λάρισας του ΛΑΟΣ κ. Αστέριου Ροντούλη σήμερα στη βουλή ανάγκασαν την κυβέρνηση διά του υφυπουργού Οικονομικών κ. Φίλιππου Σαχινίδη να εξαιρέσει τις κτηνο-πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις από την επιβολή του ειδικού τέλους για τα ακίνητα».

You might also like