Κοινή συνεδρίαση Αθηναίων και Πειραιωτών κρεοπωλών

Κοινή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων των ενώσεων κρεοπωλών Αθήνας και Πειραιά πραγματοποιήθηκε χθες 7/12. Η πρώτη αυτή κοινή συνεδρίαση των δυο γειτονικών σωματείων, ιστορική αφού παρά τα κοινά προβλήματα και τη γειτνίαση των καταστημάτων δεν είχε πραγματοποιηθεί άλλη φορά, είχε να εξετάσει πολλά τρέχοντα ζητήματα, αλλά και να αποκαταστήσει ένα κλίμα συνεργασίας και κοινής δράσης.

Η αρχή έγινε με την υιοθέτηση κοινού εορταστικού ωραρίου για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, αλλά και με τις αποφάσεις για κοινές εμφανίσεις προς τα μέσα ενημέρωσης, ώστε να δοθεί το σωστό μήνυμα προς τους καταναλωτές. Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν δράσεις για την ενημέρωση των καταναλωτών. Ανταλλάχθηκαν απόψεις κι εμπειρίες για σοβαρά ζητήματα που έχουν προκύψει, όπως οι κλοπές σε καταστήματα κρεοπωλών, η λειτουργία αγορών τις Κυριακές, αλλά και οι έλεγχοι για ζητήματα παρασκευαστηρίου.

Τέλος, τα δυο Συμβούλια ενημερώθηκαν για το Meat Festival και δεσμεύτηκαν σε σύντομο διάστημα να ετοιμάσουν προτάσεις που θα αφορούν την καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης. Σύμφωνα με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών, οι δυο Ενώσεις έχουν αναλάβει την προετοιμασία της συμμετοχής των κρεοπωλών στην εκδήλωση.

You might also like