Καταγγελίες για την προέλευση του κρέατος στο «1540»

Τη δυνατότητα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των πολιτών και κυρίως των αγροτών προσθέτει στις ήδη παρεχόμενες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Πρόκειται για τον τηλεφωνικό αριθμό «1540», ο οποίος αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών και προσφέρει:

1. Υπηρεσίες αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, on line διασύνδεσης με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και των εποπτευομένων φορέων του (ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ), χωρίς τη μεσολάβηση υπαλλήλου, επί 24 ώρες καθημερινά.

2. Υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης από εκπρόσωπο του Υπουργείου (Δευτέρα – Παρασκευή από 08.00 έως 20.00 και Σάββατο από 09.00 έως 13.00).

Οι μέχρι σήμερα σημαντικότερες διαθέσιμες υπηρεσίες στο «1540» είναι:

α. Ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ

β. Καταγγελίες για προέλευση κρέατος

γ. Ενημέρωση για τις παρεχόμενες ψηφιακές υπηρεσίες μέσω του site του Υπουργείου (www.minagric.gr)

δ. Συνομιλία με εκπρόσωπο του Υπουργείου για κάθε θέμα που απασχολεί τον αγροτικό κόσμο (Υποβολή καταγγελιών, αναζήτηση πληροφοριών, καθοδήγηση για επενδύσεις κ.α.)

Όπως ανακοινώνει το ΥΠΑΑ&Τ, σύντομα θα προστεθούν νέες Υπηρεσίες που αφορούν την εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων με τον ΕΛΓΑ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τόσο με αυτοματοποιημένες υπηρεσίες, άμεσης απάντησης, χωρίς μεσολάβηση υπαλλήλου, όσο και με τηλεφωνική εξυπηρέτηση από ειδικευμένους εκπροσώπους του Υπουργείου.

You might also like