Διαγωνισμός νέων κρεοπωλών στα MeatDays 2012

Ξεχωριστό γεγονός στα Meat Days 2012 θα αποτελέσει ο 1ος Διαγωνισμός Κρεατοσκευάσματος για νέους κρεοπώλες. Η σχετική πρόσκληση που απευθύνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, η οποία έχει και την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, έχει ως εξής:

Την Κυριακή 24/6/2012 στις 11 π.μ. στο χώρο που θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις των Meat Days θα γίνει ο 1ος Διαγωνισμός για νέους κρεοπώλες με αντικείμενο την παρασκευή κρεατοσκευάσματος επάνω σε ορισμένα κομμάτια κρέατος. Είναι ένα γεγονός που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με πανελλήνια συμμετοχή νέων, όπου οι δυο πρώτοι θα έχουν ως έπαθλο να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και φυσικά όλους τους Έλληνες κρεοπώλες στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό που θα γίνει το φθινόπωρο στην Ολλανδία με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Κριτήρια θα είναι:

– η χαμηλή τιμή της πρώτης ύλης (κρέας)

– η εμφάνιση του παρασκευάσματος

– ο χρόνος παρασκευής

– η ευκολία εκτέλεσης και χρόνου μαγειρέματος

– η προστιθέμενη αξία που δίνεται στο κρέας

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από εκπρόσωπο της σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος, σεφ, εκπρόσωπο των καταναλωτών και εκπρόσωπο της ΠΟΚΚ.

Η συμμετοχή θα ορισθεί από την Επιτροπή με κριτήρια το νεαρό της ηλικίας, το δίπλωμα της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος, ή την ιδιότητα του μαθητή της Σχολής.

Για περισσότερες πληροφορίες, ή δήλωση συμμετοχής, απευθυνθείτε στη γραμματεία της ΠΟΚΚ (τηλ. 210 5226806, e-mail: [email protected]).

You might also like