Στην τελική ευθεία για τα Meat Days

Τριάντα οκτώ ημέρες απέμειναν μέχρι τη διοργάνωση του σημαντικότερου γεγονότος στον χώρο του κρέατος και έχουν ενταθεί οι προσπάθειες για την καλύτερη προετοιμασία του.

Σειρά πρωτοβουλιών έχουν επικεντρωθεί στο τριπλό αυτό γεγονός, που αναμένεται να συγκεντρώσει τους ανθρώπους όλης της αγοράς. Ήδη τα ραντεβού δίνονται για τις 23, 24 και 25 Ιουνίου στο Metropolitan Expo, όπου για πρώτη φορά ένα τόσο ειδικό και στοχευμένο γεγονός δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας σε επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τον κλάδο του κρέατος, των πουλερικών, των αλλαντικών και των κρεατοσκευασμάτων.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα πολυγεγονός, στο οποίο συνδυαστικά ο κάθε κρίκος της αλυσίδας του κρέατος θα βρει τη δική του θέση:

  • στο εκθεσιακό τμήμα συγκεντρώνονται ήδη μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του κρέατος και στοχεύουν στην επικοινωνία με τους επαγγελματίες του κλάδου, είτε αυτοί ασχολούνται στα δίκτυα και τα σημεία πώλησης, είτε ασχολούνται με την επεξεργασία, είτε με την εστίαση.
  • στο συνέδριο, με την επιστημονική καθοδήγηση ομάδας ειδικών που καλύπτουν όλα τα γνωστικά αντικείμενα, θα παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες πλευρές όλης της τροφικής αλυσίδας και θα ανοίξουν γόνιμες συζητήσεις.
  • και τέλος στο φεστιβάλ κρέατος, μια μεγάλη λαϊκή γιορτή προβολής του κρέατος και των προϊόντων του με γευσιγνωσίες, διαγωνισμούς, συναυλίες, αναμένεται να συρρεύσουν χιλιάδες καταναλωτές.
You might also like