Νέες ημερομηνίες για τα Meat Days 2012

Τα Meat Days μεταφέρονται το φθινόπωρο. Μια αναγκαία αλλαγή ημερομηνίας μετά από την προκήρυξη νέων βουλευτικών εκλογών για τις 17 Ιουνίου, λίγες μόλις μέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη των εκδηλώσεων. Η νέα ημερομηνία είναι 29, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2012.

Η απόφαση για αλλαγή των ημερομηνιών διοργάνωσης του γεγονότος ήταν στην ουσία μια συναπόφαση των οργανωτών, αλλά και των παραγόντων της αγοράς, οι οποίοι θεωρούν ότι η απομάκρυνση αυτού του καθαρά εμπορικού γεγονότος από το προεκλογικό και μετεκλογικό κλίμα αποτελεί την καλύτερη λύση για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του.

Τα Meat Days σχεδιάστηκαν και οργανώθηκαν με σκοπό να αποτελέσουν τόπο συνάντησης όλης της αγοράς κρέατος, πουλερικών και των προϊόντων τους. Αυτό το στόχο σε μεγάλο βαθμό τον υπηρετούν μέχρι σήμερα: δεκάδες συμμετοχές επιχειρήσεων με εκθεσιακά περίπτερα, δεκάδες επιστημονικές εργασίες και εισηγήσεις στο συνέδριο, όλοι οι φορείς του κλάδου υποστηρικτές και αρωγοί της φιλόδοξης αυτής προσπάθειας.

Αυτή η στενή σχέση με την αγορά, έκανε τους οργανωτές αποδέκτες μιας σχετικής ανησυχίας που επικρατεί εν αναμονή των πολιτικών εξελίξεων, οι οποίες αντικειμενικά επηρεάζουν την οικονομία και μεταθέτουν το κέντρο του ενδιαφέροντος αλλού. Συνεχίζουμε, λοιπόν, με την ίδια αισιοδοξία και εντείνοντας τις προσπάθειες τους επόμενους τέσσερις μήνες, ώστε να αποτελέσουν οι εκδηλώσεις των Meat Days 2012 μια αναπτυξιακή διέξοδο στον κλάδο του κρέατος, των πουλερικών, των αλλαντικών και των σκευασμάτων.

Οι εκατοντάδες άνθρωποι με τους οποίους επικοινώνησαν οι συνεργάτες της o.mind και του Meat Place όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και τα δεκάδες μηνύματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα για ένα γεγονός που θα αναδείξει αυτό τον κλάδο, τις επιχειρήσεις, τα προϊόντα και τους ανθρώπους του. Δεν είναι τυχαίο που με αφορμή τα Meat Days οργανώνονται διάφορες πρωτοβουλίες, συναντήσεις, εκδηλώσεις, διαγωνισμοί συναποτελώντας όλα αυτά ένα πολυ-γεγονός που θα συνενώσει επαγγελματικές, επιχειρηματικές κι επιστημονικές προσπάθειες του κλάδου.

Με όλο αυτό τον κόσμο ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 29 – 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, στο ίδιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο -το Metropolitan Expo και καλούμε όλη την αγορά να στηρίξει αυτή τη δυναμική προσπάθεια που απηχεί την αναγκαιότητα ενός επιχειρηματικού τομέα που έχει επιδείξει αντοχές, συνενώνει ισχυρές και υγιείς δυνάμεις και έχει σοβαρές προοπτικές ανάπτυξης ιδιαίτερα σε επίπεδο παραγωγής.

Η διοργανώτρια εταιρεία και το περιοδικό θα συνεχίσουν όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν για να αποτελέσει αυτό το γεγονός μια κορυφαία εκδήλωση προβολής και συνάντησης όλης της αγοράς.

You might also like