Νο 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012

  • MEAT DAYS 2012. O παλμός της αγοράς κρέατος χτυπούσε τρεις μέρες στο Metropolitan. Όλη η αγορά του κρέατος έδωσε το παρών στις τριήμερες εκδηλώσεις Meat Days 2012, μετατρέποντας το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo σε τόπο συνάντησης παραγωγών, επαγγελματιών κι εμπόρων, σε χώρο συνεύρεσης επιστήμης και τεχνολογίας.
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Ιβ Μπερζέ, γενικού διευθυντή της Interbev και του Ντομινίκ Γκινέε, προέδρου της CVBE. Αναζήτηση ευκαιριών για διεύρυνση της ελληνο-γαλλικής συνεργασίας.
  • Αξιολόγηση – προβολή της ελληνικής παραγωγής. Ένας νέος θεσμός για την αγορά προϊόντων κρέατος.
  • Ο καθ. Ιωάννης Αμβροσιάδης διατυπώνει μερικά πρώτα συμπεράσματα από τη διαδικασία της αξιολόγησης προϊόντων κρέατος και κρεατοσκευασμάτων.
  • Προβλήματα και προοπτικές για το ελληνικό κρέας. Η συζήτηση στρογγυλής τράπεζας για τη διαχείριση της πρωτογενούς παραγωγής, που έγινε στα Meat Days.
  • Ανοίγει(;) η πόρτα των εξαγωγών ζώντων ζώων στην Τουρκία. Σεμινάριο ελληνοτουρκικής συνεργασίας στους κτηνιατρικούς ελέγχους.
  • Παράθυρο ελληνογαλλικής συνεργασίας στη βοοτροφία. Το 1ο Φόρουμ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
  • Αντιδράσεις για τα “ληγμένα”. Τα προϊόντα περασμένης διατηρησιμότητας διχάζουν.
  • Συνέντευξη με την Ισαβέλλα Κατσικίνη, διευθύντρια πωλήσεων Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων της Mercedes – Benz: Μοντέλα για κάθε ανάγκη του επαγγελματία στην αγορά κρέατος
  • Συσκευασία κρέατος σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, από την εταιρεία Kapelis Packaging.
You might also like