Νο 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012

  • Το ελληνικό παραδοσιακό κρεοπωλείο. Η συζήτηση στρογγυλής τράπεζας στο Συνέδριο του Meat Days
  • Συνέντευξη.«Ο εξοπλισμός μιας εταιρείας τροφίμων χρειάζεται σωστό σχεδιασμό και πρόβλεψη»
  • Δήμος Βασίβαγλης Γενικός Διευθυντής ΤΕΧΝΙΚΑ ΙΝΟΧ:Νέα συνάντηση των φορέων του κρέατος στη Θεσσαλονίκη για τη Διεπαγγελματική
  • Άρθρο. Χρήση ελληνικών φυτών για καταπολέμηση παθογόνων στο κρέας. Γράφουν οι Δρ. Αντώνης Λαμπιδώνης & Γιώργος Σειραγάκης
  • Συνέντευξη ΜΙΡΑΝ. Ένα όνομα συνώνυμο με την ποιότητα & την παράδοση.
  • Επιστολή. «Να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»
  • Παρουσίαση. Συστήματα διακίνησης κρέατος. Προϊόντα της ΝΙΚΟ από τη Helm Ελλάς.
You might also like