Νο 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012
- Το ελληνικό παραδοσιακό κρεοπωλείο. Η συζήτηση στρογγυλής τράπεζας στο Συνέδριο του Meat Days
- Συνέντευξη.«Ο εξοπλισμός μιας εταιρείας τροφίμων χρειάζεται σωστό σχεδιασμό και πρόβλεψη»
- Δήμος Βασίβαγλης Γενικός Διευθυντής ΤΕΧΝΙΚΑ ΙΝΟΧ:Νέα συνάντηση των φορέων του κρέατος στη Θεσσαλονίκη για τη Διεπαγγελματική
- Άρθρο. Χρήση ελληνικών φυτών για καταπολέμηση παθογόνων στο κρέας. Γράφουν οι Δρ. Αντώνης Λαμπιδώνης & Γιώργος Σειραγάκης
- Συνέντευξη ΜΙΡΑΝ. Ένα όνομα συνώνυμο με την ποιότητα & την παράδοση.
- Επιστολή. «Να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»
- Παρουσίαση. Συστήματα διακίνησης κρέατος. Προϊόντα της ΝΙΚΟ από τη Helm Ελλάς.