Νο 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012
- Άρθρο.Νέα Υγειονομική Διάταξη Ευκαιρία ανάπτυξης ή νέα προβλήματα για τα κρεοπωλεία; Του κ. Νίκου Κασσαλιά
- Συνέντευξη «Αναγκαία η ένταξη της χοιροτροφίας στον επενδυτικό νόμο του Υπουργείου Ανάπτυξης» Ιωάννης Μπούρας Γεωπόνος ΑΠΘ, πρόεδρος της Νέας Ομοσπονδίας Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος
- Εορταστική ημερίδα της Provil.Χριστούγεννα με γεύση και άρωμα
- Κρέας, ο πρωταγωνιστής του γιορτινού τραπεζιού Πώς κινείται η αγορά κρέατος εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
- Ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι με ιδιαίτερες γεύσεις Ειδικά εδέσματα από εκτρεφόμενα πτηνά
- Παρουσίαση εταιρείας Δ. Μουτεβελής Παρασκευή χωριάτικων λουκάνικων με τον ίδιο αυθεντικό και πατροπαράδοτο τρόπο για περισσότερα από 40 χρόνια
- Το Meat place στηρίζει την αγορά κρέατος διοργανώνοντας ενημερωτικές ημερίδες
- Συνταγή. Ο επικεφαλής chef της Σχολής Μαγειρικής ETOILE κ. Γιώργος Τομαράς προτείνει για το γιορτινό τραπέζι.
- Έκτακτη Γ.Σ. των «Ταξιαρχών». Τα θέματα που συζητήθηκαν.