Νο 33 AΠΡΙΛΙΟΣ 2013

  • Αφιέρωμα Κρέας Αλόγου :Οι παραδοσιακοί κρεοπώλες εγγυώνται την ποιότητα. Τι λένε για το διατροφικό σκάνδαλο.
  • Συνέντευξη : «Κύριος σκοπός μας η προστασία της υγείας του καταναλωτή» Ιωάννης Τσιάλτας Πρόεδρος του ΕΦΕΤ
  • Άρθρο του κ. Ανδρέα Γεωργούδη, καθηγητή στο τμήμα Γεωπονίας Α.Π.Θ.Προς μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή ποιοτικών ζωικών προϊόντων.
  • Άρθρο των κ.κ. Ε. Αποστολάκη και Π. Σιμιτζή . Ασφαλείς ζωοτροφές – Ασφαλές κρέας: Η μεταξύ τους σχέση αναγκαία προϋπόθεση για την ασφάλεια του καταναλωτή.
  • Άρθρο του κ. Ευάγγελου Ιωαννίδη. Εφαρμογή της θεωρίας των δικτύων. Εφοδιαστική αλυσίδα – Διατροφική επάρκεια
  • Έρευνα για τις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων. Προκλήσεις και ευκαιρίες για τα παραδοσιακά αλλαντικά.
  • Παρουσίαση εταιρείας Ktisissol Φυσικός φωτισμός με 0% κατανάλωση ρεύματος για αύξηση των πωλήσεων και της παραγωγής.
  • Φάρμα «Α.Α. ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΟΕ». Μια άρτια οργανωμένη κτηνοτροφική μονάδα αμνοεριφίων.
  • Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες
You might also like