Νο 37 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013

  • Το κρέας στα καλύτερά του! Σε αυτό το τεύχος 2 αφιερώματα μαζί. Βιτρίνες κρεοπωλείων- Ψυκτικοί θάλαμοι
  • Συνέντευξη «Η επικοινωνία μας με το ευρύ κοινο είναι η άμεση προτεραιότητά μας» Σέρκο Χαρουτουνιάν ,Πρόεδρος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
  • MEAT DAYS 2013. Η μεγάλη τριήμερη γιορτή του κρέατοςπλησιάζει, 2-3-4 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo
  • Συνέντευξη: Γιώργος Νικολάου, Γενικός διευθυντής της TOPIGS Hellas «Προσφέρουμε στον Έλληνα παραγωγό ποιοτικό γενετικό υλικό και πλήρη τεχνητή υποστήριξη»
  • Τέθηκαν σε ισχύ οι Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών.
  • Τι γίνεται τελικά με τα ληγμένα προϊόντα;
  • Παρουσίαση Kerkini Farm
  • Κρητικά παραδοσιακά αλλαντικά από τη Βιοτεχνία Αφοί Λαμπάκη
  • Παρουσίαση ΦΛΩΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Κ.
  • Περιβαλλοντικό Πάρκο «Μπουραζάνι»
  • PFS – Παπαγεωργίου Food Service ABEE
  • Rational: Ο αυτόματος φούρνος μαγειρέματος Self-Cooking Center White Efficiency στη Meat Days 2013.
  • Δωρεάν 10 προσκλήσεις: Εξασφαλίστε την είσοδό σας στην έκθεση!
  • Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες

You might also like