Νο 66 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

  • Θέμα: Γιατί η Ελλάδα παραμένει εισαγωγική στο κρέας; Καταθέτουν την άποψή τους και προτείνουν λύσεις: Ανδρέας Γεωργούδης, Ελευθέριος Γίτσας, Ιωάννης Μπούρας, Σταύρος Πέρρος, Γιώργος Διδάγγελος, Αφοί Πολιτίκου, Λάζαρος Τσακανίκας

  • MEAT PLACE TOUR 2016: Αθρόα συμμετοχή και σημαντικές παρουσίες στις ημερίδας Χαλκίδας και Πάτρας. Επόμενοι προορισμοί Ξάνθη, Βέροια και Βόλος

  • Η Bizerba γιορτάζει τα 150 χρόνια από την ίδρυσή της

  • Τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΠΟΚΚ

  • Κοκκώδες, κόκκος  του  κρέατος ή  σπυρί του κρέατος Άρθρο του κ. Βασίλειου Χ. Παρίση
  • Odysseus ERP: Το ευέλικτο λογισμικό σύστημα της ΒizΤΕC, που οργανώνει πλήρως και βελτιστοποιεί την απόδοση της επιχείρησής σας

  • Διαγωνισμός βιτρίνας: Αγορά Κρεάτων Ρούπας
  • To SelfCookingCenter Whitefficiency της Rational παρουσιάστηκε σε εκδήλωση της εταιρείας Καραμάνης ΑΕΒΕ

  • Οδηγός Αγοράς του Meat Place

 

 

 

You might also like