Νο 66 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
- Θέμα: Γιατί η Ελλάδα παραμένει εισαγωγική στο κρέας; Καταθέτουν την άποψή τους και προτείνουν λύσεις: Ανδρέας Γεωργούδης, Ελευθέριος Γίτσας, Ιωάννης Μπούρας, Σταύρος Πέρρος, Γιώργος Διδάγγελος, Αφοί Πολιτίκου, Λάζαρος Τσακανίκας
- MEAT PLACE TOUR 2016: Αθρόα συμμετοχή και σημαντικές παρουσίες στις ημερίδας Χαλκίδας και Πάτρας. Επόμενοι προορισμοί Ξάνθη, Βέροια και Βόλος
- Η Bizerba γιορτάζει τα 150 χρόνια από την ίδρυσή της
- Τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΠΟΚΚ
- Κοκκώδες, κόκκος του κρέατος ή σπυρί του κρέατος Άρθρο του κ. Βασίλειου Χ. Παρίση
- Odysseus ERP: Το ευέλικτο λογισμικό σύστημα της ΒizΤΕC, που οργανώνει πλήρως και βελτιστοποιεί την απόδοση της επιχείρησής σας
- Διαγωνισμός βιτρίνας: Αγορά Κρεάτων Ρούπας
- To SelfCookingCenter Whitefficiency της Rational παρουσιάστηκε σε εκδήλωση της εταιρείας Καραμάνης ΑΕΒΕ
- Οδηγός Αγοράς του Meat Place