Νο 68 ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

  • ΑφιέρωματαΒιολογικό κρέας Προϊόντα delicatessen στα κρεοπωλεία

  • Συνέντευξη Πάνος Κανέλλης Πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής «Οι απόφοιτοί μας ενισχύουν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού κλάδου»

  • Η 5η διοργάνωση της έκθεσης MEAT DAYS από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2016

  • Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η συμμετοχή της BIZERBA στη διεθνή έκθεση IFFA

  • Ο δυναμικός ρόλος της ΠΟΚΚ στην προώθηση και ανάπτυξη του παραδοσιακού κρεοπωλείου Γράφει ο πρόεδρος της ΠΟΚΚ κ. Σταύρος Πέρρος

  • Προβληματισμό δημιουργεί η διευκρινιστική εγκύκλιος για το συντελεστή ΦΠΑ στα ζώντα ζώα και στο κρέας. Άρθρο του κ. Γιώργου Παπαδημητρίου

  • Την άμεση υπαγωγή των βρώσιμων υποπροϊόντων σφαγής & του εμπορίου ζώντων ζώων στο 13% ζητά η Ένωση Εμπόρων Κρέατος & Ζώντων Ζώων Μακεδονίας – Θράκης – Θεσσαλίας

  • ΕΒΥΛ ΑΕΒΕ: Σύγχρονα, καινοτόμα και πρακτικά προϊόντα κατασκευασμένα για τις ανάγκες των επαγγελματιών κρέατος

  • Κρεοπωλείο Σαραγούδας: Γευστικές δημιουργίες και προϊόντα που κερδίζουν διακρίσεις και την προτίμηση των καταναλωτών

  • Οδηγός Αγοράς του Meat Place!

 

 

You might also like