Νο 68 ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
- ΑφιέρωματαΒιολογικό κρέας Προϊόντα delicatessen στα κρεοπωλεία
- Συνέντευξη Πάνος Κανέλλης Πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής «Οι απόφοιτοί μας ενισχύουν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού κλάδου»
- Η 5η διοργάνωση της έκθεσης MEAT DAYS από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2016
- Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η συμμετοχή της BIZERBA στη διεθνή έκθεση IFFA
- Ο δυναμικός ρόλος της ΠΟΚΚ στην προώθηση και ανάπτυξη του παραδοσιακού κρεοπωλείου Γράφει ο πρόεδρος της ΠΟΚΚ κ. Σταύρος Πέρρος
- Προβληματισμό δημιουργεί η διευκρινιστική εγκύκλιος για το συντελεστή ΦΠΑ στα ζώντα ζώα και στο κρέας. Άρθρο του κ. Γιώργου Παπαδημητρίου
- Την άμεση υπαγωγή των βρώσιμων υποπροϊόντων σφαγής & του εμπορίου ζώντων ζώων στο 13% ζητά η Ένωση Εμπόρων Κρέατος & Ζώντων Ζώων Μακεδονίας – Θράκης – Θεσσαλίας
- ΕΒΥΛ ΑΕΒΕ: Σύγχρονα, καινοτόμα και πρακτικά προϊόντα κατασκευασμένα για τις ανάγκες των επαγγελματιών κρέατος
- Κρεοπωλείο Σαραγούδας: Γευστικές δημιουργίες και προϊόντα που κερδίζουν διακρίσεις και την προτίμηση των καταναλωτών
- Οδηγός Αγοράς του Meat Place!