Νο 75, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ:

Ιδιαίτερα είδη κρέατος, για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες

 

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞH

 

Θεοφάνης Καμπούρης, Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Σερρών «Η ανάπτυξη του κλάδου μας θα έρθει με προσωπική δουλειά και εξωστρέφεια»

  • Εισαγωγή στη συσκευασία κενού

Αναλυτική παρουσίαση των προτερημάτων της μεθόδου

‘Αρθρο του κ. Γιώργου Τσίτση – Kapelis packaging

 

  • Το παραδοσιακό κρεοπωλείο, ο ρόλος του στη διατροφική αλυσίδα και η προοπτική του στην αγορά κρέατος

‘Αρθρο του κ. Θωμά Χαρίση, επίτιμου προέδρου της ΠΟΚΚ

 

  • Η αυτάρκεια σε βόειο και χοιρινό κρέας παραμένει σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα

‘Αρθρο του καθηγητή κ. Ιωάννη Αμβροσιάδη

 

  • Τι αναφέρει η εγκύκλιος για τα τερματικά αποδοχής καρτών POS

 

  • Οδηγός αγοράς του Meat Place!

 

You might also like