No 73 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Χοιρινό κρέας

Οι ΄Ελληνες παραγωγοί, το έργο και οι δράσεις τους

 

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:

1/ Γιάννης Μπούρας, πρόεδρος της Νέας Ομοσπονδίας Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος

 

2/ Γιώργος Κεχαγιάς, Υπεύθυνος παραγωγής Φάρμας Κεχαγιά

 

3/ Νίκος Νατσιόπουλος, Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Πιερίας

 

  • Οι κυριότερες εκτρεφόμενες φυλές χοίρων

 

  • Οι χοιροτρόφοι “ένωσαν τις δυνάμεις τους” στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο του κλάδου

 

  • Συσκευασία Skin σε Tray – Sealing μηχάνημα με προδιαμορφωμένους περιέκτες. ‘Αρθρο του κ. Δράκου, εταιρεία Βαμβακάς

 

  • Nasis Frost: Εργονομικά και εύχρηστα συστήματα ψύξης στις καλύτερες τιμές της αγοράς

 

  • Οι θέσεις και τα στοιχεία που κατέθεσε η ΠΟΚΚ στη συνάντηση με τον Υπουργό κ. Αποστόλου
  • Οδηγός αγοράς του Meat Place!
You might also like