No77 / 15 ΜΑΙΟΥ – 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

  • Αφιέρωμα: Υγιεινή και ασφάλεια στα κρεοπωλεία και στα εργαστήρια κρέατος
  • Στις 16 Μαΐου ξεκίνησαν οι αιτήσεις για συμμετοχή στη Δράση 4.2.1: «Μεταποίηση, εμπορία ή/και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων»
  • ΄Εναρξη της υποχρεωτικής εισφοράς στα σφάγια υπέρ ΕΔΟΚ και η αντίδραση των εμπόρων κρέατος
  • Οι νομοθετικές και υγειονομικές απαιτήσεις για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και εργαζομένων / Γράφει ο Υγιεινολόγος κ. Αντώνιος Παπαδάκης
  • Νομικές υποχρεώσεις κρεοπωλείων σε θέματα υγείας και ασφάλειας της εργασίας /Γράφει ο Υγιεινολόγος κ. Δημήτρης Κεραμυδάς
  • Ελληνικές & ξένες κοπές για σπαλομπριζόλα – μπριζόλα – κόντρα στο ελληνικό  κρεοπωλείο (Β΄μέρος) / ΄Αρθρο του κτηνιάτρου κ. Βασίλειου Παρίση
  • Ψυχογιός Πρόοδος Τεχνική: Ένας αξιόπιστος κατασκευαστής που καινοτομεί στην επεξεργασία κρέατος
  • Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες

 

You might also like