VOULTHERM – Κ. ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.: Καταγραφικά θερμοκρασίας για θαλάμους συντήρησης – ψύξης

Ο τομέας των τροφίμων απαιτεί όργανα μέτρησης ιδιαίτερων προδιαγραφών, καθώς η τήρηση συγκεκριμένων διαδικασιών και προτύπων είναι υποχρεωτική.

Τα καταγραφικά testo παρακολουθούν τις απαραίτητες παραμέτρους (θερμοκρασία/υγρασία κ.ά.). Σε ό,τι αφορά την αποθήκευση, συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων σε θαλάμους. H σειρά καταγραφικών testo 174 είναι ιδανική κατά τη μεταφορά αγαθών. Απλά με την τοποθέτησή του στα αγαθά καταγράφει συνεχώς τη θερμοκρασία ή και την υγρασία των ευαίσθητων εμπορευμάτων που μεταφέρονται.

Η σειρά testo 175 αποτελείται από συμπαγή καταγραφικά ιδανικά για τη μακροπρόθεσμη παρακολούθηση χώρων ψύξης και βαθιάς κατάψυξης, καθώς και για την τεκμηρίωση της θερμοκρασίας ή και υγρασίας σε οχήματα μεταφοράς και παράδοσης και αποθηκευτικούς χώρους. Όταν απαιτείται εξαιρετικά ακριβής έλεγχος της θερμοκρασίας και υγρασίας κάτω υπό ακραίες συνθήκες, η σειρά testo 176 είναι η σωστή.

Τέλος, εάν επιθυμείτε ασύρματη καταγραφή και έλεγχο των δεδομένων ανά πάσα στιγμή η σειρά καταγραφικών testo Saveris 2 είναι η ιδανική για εσάς. Καταγράφει αξιόπιστα τις απαιτούμενες τιμές μέτρησης σε ρυθμιζόμενα χρονικά διαστήματα και τις μεταδίδει απευθείας μέσω ασυρμάτου LAN στο Testo Cloud.

Η εταιρεία Testo Voultherm δημιουργεί προσαρμοσμένες λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής. Επικοινωνήστε μαζί της για να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη πρόταση.

 

You might also like