Νο 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011

  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Του θέρους τα καμώματα. Ήταν από πολιτική άποψη, ένα έντονο καλοκαίρι το φετινό. Και αν εξαιρέσουμε τις μέρες του 15αύγουστου, σχεδόν καθημερινά υπήρχαν ειδήσεις για νόμους, μέτρα, ρυθμίσεις, διατάγματα. Το ΥΠΑΑ&Τ είχε επίσης πολλά να ανακοινώσει. Ξεχωρίζουμε μερικά από αυτά που έχουν ιδιαίτερη σημασία.
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ιωάννης Φασουλάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος KRIVEK A.E. «Να παντερυτεί η πείρα με την εξέλιξη».
  • Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα με βάση το κρέας. Έναν χάρτη των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων με βάση το κρέας παρουσιάζουμε με τη δημοσίευση του Α’ Μέρους του ενδιαφέροντος άρθρου του Καθ. Ιωάννη Αμβροσιάδη.
  • Επενδύσεις μέσω… «Μπαλτατζή». Ώθηση στην ενίσχυση της εμπορίας και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων επιχειρεί να δώσει το ΥΠΑΑ&Τ.
  • Μεγάλες ανατροπές στους συνεταιρισμούς. Με τις ενστάσεις του συνεταιριστικού κινήματος πήγε για ψήφιση το νομοσχέδιο του ΥΠΑΑ&Τ για τους συνεταιρισμούς.
  • Ελληνικό φαγητό με ιστορία. Κρεοπώλης σε μικρό χωριό της Αγγλίας, μοσχοπουλά αρνάκι κλέφτικο.
  • Γιάννης Μαλλιόπουλος. Ο πρόεδρος των κρεοπωλών Νομού Ηλείας εκτιμά ότι η συγκυρία της κρίσης στην Ελλάδα θα μεταφέρει πελατεία από το σούπερ μάρκετ προς το κρεοπωλείο.
  • Ολοκληρωμένη Ιχνηλασιμότητα στο κρέας. Άρθρο του Κώστα Κόλλια, Γεωπόνου, Υπευθύνου Πωλήσεων της G-Logic S.A.
  • Το κρέας του…  μέλλοντός μας; Μπορεί το κρέας που αγοράζουμε, διαχειριζόμαστε, πουλάμε, τρώμε, να μην προέρχεται από ζώα; Κι από τι θα προέρχεται; Από το εργαστήριο, λένε πολλοί επιστήμονες.
  • Επιστολή αναγνώστη. Με επιστολή του στο Meat Place ο Καθηγητής Σπ. Γεωργάκης αμφισβητεί τους αριθμούς που περιέχονται στο βιογραφικό του νέου προέδρου του ΕΦΕΤ.
You might also like