Νο 81/ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017- 01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

  • Αφιέρωμα: Μηχανές και υλικά συσκευασίας για κρέας και αλλαντικά

  • Συνεντεύξεις: Σοφία Κιλιγκαρίδου • Διαλεχτή Παυλάκη • Γιάννης Νιώτης

  • Εντυπωσιακή η συμμετοχή και άκρως ενδιαφέροντα τα θέματα του Πανελληνίου Συνεδρίου  Χοιροτροφίας

  • Ποιος απειλεί το γύρο; Η Κομισιόν διαψεύδει τα γερμανικά δημοσιεύματα

  • Μεγάλη η προσέλευση στην εκδήλωση της Provil με θέμα τη Νέα Γενιά του Κρεοπωλείου

  • Χριστουγεννιάτικο, γεμιστό, γλυκό κοτόπουλο. Συνταγή του κρεοτέχνη κ. Γιάννη Χατζηγρηγορίου, Αγορά Κρεάτων Χατζηγρηγορίου

  • Το facebook είναι το εργαλείο ένωσης και έκφρασης της δυναμικής Ομάδας των Ελλήνων Κρεοτεχνών

  • Επιπτώσεις στην υγιεινή και ασφάλεια του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων από την παρουσία των Pseudomonas spp. και Brochothrix thermosphacta. ΄Αρθρο του κ. Δημόκριτου Ρουκά,  Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε.

  • Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες
You might also like