Νο 82/ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

  • Διπλό Αφιέρωμα: Παραδοσιακά λουκάνικα απ΄όλη την Ελλάδα & Φούρνοι κάπνισης
  • Συνεντεύξεις: Μανώλης Δατσέρης • Χρυσοβαλάντης Μπιτόπουλος
  • Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας Υπεραγοράς Κρεάτων ΑγνοMarket Meat στη Δάφνη
  • Νέα σειρά Marbled Meat της SVA από επιλεγμένα βοοειδή και ράτσες Normande και Charolaise
  • Η Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
  • ΒΙΟΕΡΓΕΞ Αφοί Σαλάτα ΑΒΕΕ: Η PFS (Παπαγεωργίου Food Service ΑΒΕΕ) εγκατέστησε το βραβευμένο αυτοματοποιημένο μηχάνημα μοριακής ανίχνευσης παθογόνων παραγόντων BAX Q7 System Instrument του κορυφαίου οίκου Hygiena
  • Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες

 

 

 

You might also like